Proširenje kapaciteta poduzeća ulaganjem u opremu

Horizon AFC – 746F

U dio našeg strojnog parka došli su i „blizanci“ – dva nova kombinirana stroja za savijanje araka Horizon AFC – 746F. S novim, kompletno automatiziranim top-modelom AFC-746F Horizon postavlja kompletno nova mjerila u točkama automatizacije i učinka kod kombiniranih strojeva za savijanje araka u B1 formatu.

Pomoću Touch&work-tehnologije Horizon radi pravu malu revoluciju pri rukovanju strojevima za tiskarsku doradu. Brzo i jednostavno vrši se podešavanje, što povećava fleksibilnost i ekonomičnost. Podešavanje se vrši kompletno na dodirnom ekranu u boji od 10,4 inča. Nakon digitalnog unosa vrste savijanja i izlaznog formata cijeli se stroj samostalno podešava u roku par sekundi. Značajka mu je i ekstremna preciznost – automatska podešavanja se vrše brzo i precizno, tako nešto ručno uopće ne bi bilo moguće. Stroj omogućuje automatiku podešavanja i korekciju za nalagač, glavu za razdvajanje, graničnike taški, skretnice za arke, bočne graničnike i ulazne lineale, te automatsko preračunavanje i podešavanje valjaka za savijanja sa 1/1000 mm točnosti, uključujući mogućnost kosog podešavanja.
21 standardna vrsta savijanja, od toga 10 sa križnim savijanjem fiksno je predprogramirano što ubrzava i olakšava rad, stroj također omogućuje memoriranje 200 naloga i odaziv u roku par sekundi.

KBA Rapida 106-8 SW4 SPC

Rapida 106 zadnji je hit na tržištu u offset tisku. Tiska maximalne formate 720×1050 obostrano brzinom od 15 000 ar/h i jednostrano brzinom od 18 000 ar/h. Opremljena je najmodernijim sustavom praćenja boje ErgoTronic ColorControl – QualiTronic ColorControl gdje dvije kamere unutar stroja i sustav na upravljačkom pultu stroja uz već provjereni tim strojara Kerschoffseta garantiraju najbolje praćenje boje u skladu sa FOGRA standardom ili klijentovom željom. Spremamo Vaš posao u našu bazu podataka u stroju te ako se odlučite ponavljati posao dobivate identičan proizvod kada god poželite. Sustav automatske izmjene ploča FAPC gdje stroj u isto vrijeme mijenja ploče te pere offsetne gume smanjuje vrijeme pripreme između poslova na vrijeme koje je potrebno aparatu da skuha kavu. 

KBA 105PRO-5+L FAPC

KBA 105 PRO je tiskarski stroj najnovije generacije izašao iz KBA tvornice u 2017. godini. Nova generacija KBA strojeva  nudi nam veliki niz poboljšanja koja znatno povećavaju brzinu tiska, kvalitetu mjerenja otiska i ubrzanje pripremnih radnji između dva posla. Brzina tiska, koja je povećana na impozantnih 17000 otisaka/sat, lakiranje, uključeno automatsko formatiranje stroja prema formatu papira, gramaturi i zahtjevnosti, beskonačno ulaganje – izlaganje (bez smanjenja brzine tiska), savršeno učinkoviti sustav za mjerenje i praćenje otiska ErgoTronic color control (čije kamere mjere svaki pojedinačni otisak, vrše korekciju istih tijekom tiska, “pamte” poslove da bi ih naredni puta još brže pripremili i odradili), čini ovaj stroj vrhuncem tiskarskog inžinjeringa u klasi. Navedene performanse omogućavaju nam sada efektivnu brzinu tiska koja je i do 40% veća od naše konkurencije.

Cron UV CTcP sa Autoloaderom od 5 ladica i 3-smjernim Punch mostom

U pogonu je i nova linija za izradu offsetnih ploča Cron UV CTcP sa Autoloaderom od 5 ladica i 3-smjernim Punch mostom koja je linijski spojena sa Egrafovom razvijačicom.
Uz vrlo jednostavnu i učinkovitu instalaciju te kalibraciju ploča na svim strojevima prema FOGRA standardu, Cronova CTP linija veliki je iskorak u kapacitetu i kvaliteti pripreme offsetnih ploča za 5-bojni B1 KBA, 8-bojni B1 KBA i 4-bojni B3 RYOBI u okviru našeg tiskarskog parka. Kapaciteta osvjetljavanja do 40 B1 ploča/sat više je nego dovoljna za opsluživanje potreba proizvodnje koja se dodatno može povećati i sa dosadašnjim SCREEN termalnim CTP-om.

Pancer PRESTO II

Nova linija za klamani uvez žicom, model PRESTO II renomiranog Švicarskog proizvođača Muller Martini zamijenio je dosadašnju liniju za klamani uvez HOHNER TYP HSB 8000 koja ponosno ide u mirovinu. Nadamo se da će novi nasljednik unaprijediti proizvodnju i premašiti predhodnika svojim poboljšanim performansama jer glasi za vodeći stroj na tržištu u rangu srednjih naklada. Ističe se u brzim pripremama između poslova sa visokom razinom automatizacije i brzinama do 9000 kom/sat.
Umetanje araka se odvija putem šest automatiziranih stanica te dvije za ručno nabacivanje, što u konačnici omogućuje izradu velikog asortimana proizvoda. Od dodatnih prednosti pancera PRESTO II izdvajamo jednostavno upravljanje putem kontrolnog touch panela sa opcijama memorije poslova koje uvelike ubrzavaju vrijeme pripreme i smanjuju proizvodni otpad.

KONTAKT
Kerschoffset d.o.o.
Ježdovečka 112, 10250 Zagreb, Hrvatska
tel: +385 1 6560 222; fax: +385 1 6560 223; kerschoffset@kerschoffset.hr

Copyright © Kerschoffset. Sva prava pridržana.