Povijest tvrtke

Već više od pola stoljeća uz vaše ideje

1969. godine, Zvonko i Marija Kerš osnivaju tiskaru Kerschoffset, nastavljajući obiteljsku tradiciju još iz davne 1930. godine. Dugogodišnja tradicija tako je postala temelj uspjeha tiskare Kerschoffset. Ulažući neprestano u tehnologiju tiska kao i u ljudske potencijale, tiskara danas broji više od 150 zaposlenika. Stručni tim tiskare Kerschoffset na čelu s direktorom Danijelom Keršom konstantno usavršava i upotpunjuje proizvodni proces tvrtke.

Misija i vizija

Pouzdanost nas čini jačima. Brzina nam osigurava prednost pred konkurencijom, a kvaliteta nas izdvaja od drugih. Kvaliteta, cijena proizvoda i kapacitet tiskare značajke su koje su kupci prepoznali i koje nam omogućuju da se i dalje razvijamo i krećemo se putem koji smo zacrtali. Ono što ostaje nakon svega je visokokvalitetan otisak koji nas ispunjava ponosom.

Organizacija

Organizacija proizvodnje naša je žila kucavica. Ona je temelj sistema kojeg konstantno nadograđujemo. Poboljšavajući organizaciju, unapređujemo vlastito poslovanje, jer kvalitetna raspodjela vremena i resursa kao rezultat ima kvalitetu tiska i visoku produktivnost.

KONTAKT
Kerschoffset d.o.o.
Ježdovečka 112, 10250 Zagreb, Hrvatska
tel: +385 1 6560 222; fax: +385 1 6560 223; kerschoffset@kerschoffset.hr

Copyright © Kerschoffset. Sva prava pridržana.