Poslovni kalendari

Rado biste otisnuli vlastiti kalendar, ali za to jednostavno nemate vremena? Izaberite neko od naših gotovih rješenja poslovnih kalendara i brendirajte samo zaglavlje.

Trodijelni kalendar od 12 listova

Trodijelni kalendar od 12 listova, poslovni je kalendar koji se svojom cijenom i kvalitetom najčešće nameće kao prvi izbor svakog klijenta. Kalendar na svakom listu nudi pregled 3 mjeseca – prethodnog, aktualnog i narednog. Spiralno uvezen i otisnut u tehnici dvobojnog tiska sa dvije opcije pokazivača datuma, ovaj kalendar je pravi izbor za sve vas koji ste skloniji ležernijim rješenjima.

Trodijelni kalendar u 3 bloka

Ukoliko pak volite dinamiku i uživate u trganju listova, oduševit će vas naš trodjelni kalendar s tri bloka kalendarija. Kalendar nudi simultani tromjesečni pregled pri čemu je svaki ljepljeni blok predstavljen sa 12 mjeseci. Otisnut u tehnici dvobojnog tiska sa dvije opcije pokazivača datuma i lijepljenim uvezom, ovaj vam kalendar omogućuje da trgate listove tijekom cijele godine 🙂

Četverodijelni kalendar

Početak je siječnja, a vi ste već u ožujku? Za sve vas čiji posao zahtjeva sustavno planiranje, nudimo poslovni četverodijelni kalendar. Sastoji se od dva spiralno uvezana bloka pri čemu je svaki blok zastupljen pregledom dva uzastopna mjeseca. Dvostruki spiralni uvez, kvalitetan dvobojni tisak kalendarija te dvije opcije pokazivača datuma pravi su izbor za sve one koji preferiraju istovremeni pregled 4 mjeseca!
Listovi kalendarija su otisnuti na kvalitetnom papiru u tehnici dvobojnog tiska. Pokazivači dolaze u dvije opcije, ovisno o vašem izboru – klizni na plastičnoj podlozi iili elektrostatski.
Zaglavlja se tiskaju na 350g/m High point papiru u tehnici četverobojnog tiska. Format brendiranog zaglavlja kod trodjelnih kalendara od 12 listova i 3 bloka je 297×210 mm. Kod 12-lisnog kalendara zaglavlje se uvezuje spiralom, a kod trodjelnog iz 3 bloka lijepljenjem. Format brendiranog zaglavlja kod četverodijelnog kalendara je 330x230mm.

KONTAKT
Kerschoffset d.o.o.
Ježdovečka 112, 10250 Zagreb, Hrvatska
tel: +385 1 6560 222; fax: +385 1 6560 223; kerschoffset@kerschoffset.hr

Copyright © Kerschoffset. Sva prava pridržana.