Uspješne suradnje

Iako surađujemo samo otprilike godinu dana izuzetno smo zadovoljni suradnjom. Vrlo susretljivi djelatnici i pomoć pri realizaciji koju ti isti djelatnici pružaju prilikom realizacije projekata za svaku su pohvalu. Kvaliteta otiska, tehnička potpora i brzina isporuke naručenih materijala je na visokom nivou.

Fabijanko Vrtlar, Posebni Projekti, HANZA MEDIA d.o.o., PJ SLOBODNA DALMACIJA
Ante Tomaš, Proizvodnja, HANZA MEDIA d.o.o., PJ SLOBODNA DALMACIJA


Naša suradnja odvija se godinama na obostrano zadovoljstvo… vrlo kvalitetan tisak iz arka, brzina reagiranja i pogotovo tehnička potpora prilikom realizacije naših projekata osnova su naše suradnje. Od Kerschoffset tima uvijek se može dobiti profesionalni savjet, tehnička potpora ili sugestija kako najbolje izvesti zadani projekt. Brzina i kvaliteta dodatni su razlozi zašto smo se odlučili za tisak u ovoj tiskari. Isto tako, uspješno realiziranje projekata, usprkos vrlo kratkih rokova, i pravovremena dostava naručenih materijala zalog su našoj budućoj suradnji.

Wolfgang Fellner, director, KLIEMSTEIN PAPIERVERARBEITUNGS GmbH


Suradnja s tiskarom Kerschoffset počela je prije više godina i svake godine naša suradnja je rasla tako da smo se sve bolje upoznavali. Izuzetno su postojani, komunikativni, brzi i kvalitetni tako da suradnja s njima predstavlja pravo zadovoljstvo. Posebnu vrijednost suradnji daje njihova stručnost, kvaliteta i brzina realizacije koja nam omogućava da širimo paletu zajedničkih proizvoda.

Aleksandra Slabinac, Altavia Hrvatska d.o.o.


Krasni, predani, stručni ljudi i iznimna kvaliteta – tako je najlakše opisati suradnju s Kerschoffsetom. Profesionalci kojima se uvijek možete obratiti za savjet i znate kako će finalni proizvod ispasti upravo onako kako ste se dogovorili te biti isporučen unutar dogovorenih rokova.

Adriana Piteša, urednica, Profil knjiga d.o.o.


Tiskara Kerschoffset je, što se tiče tehničkog/organizacijskog dijela (komunikacija, rok isporuke…), zaista najpouzdaniji dobavljač. 

Svaki naručeni, tiskani materijal došao je upravo onako kako smo ga zamislili s vrhunskom kvalitetom. Ukoliko je došlo do neke slučajne pogreške u stroju kod tiskanja, a primjetili smo je kod isporuke, pogreška bi se ispravila u najbržem mogućem roku – što se dogodilo svega par puta u posljednjih 10 godina suradnje.

Marija Krasnić, Procurement & Event Specialist, BAYER d.o.o.
Larry Tomac, CRM & Marketing support, BAYER d.o.o.


Već gotovo 10 godina tiskamo naše knjige i sve popratne materijali u tiskari Kerschoffset. Postoji puno razloga za našu vjernost ovom zaista posebnom poslovnom partneru – kvalitetna usluga, izračuni ponuda u roku 24 sata, brzina isporuke, pridržavanje rokova, profesionalnost i ljubaznost osoblja, izvrstan omjer cijene i kvalitete. U našoj suradnji prošli smo zajedno uspone i padove, mjesece i godine koji su bili izrazito teški za poslovanje kao i razdoblja kad je bilo sunčano. I jedno i drugo razdoblje prošli smo zajedno u međusobnoj podršci i razumijevanju. Takve suradnike i partnere iznimno cijenimo.

Marina Kralj Vidačak, direktorica, Planetopija d.o.o.


Kerschoffset je tiskara koja dogovorene poslove obavlja brzo, točno i na vrijeme… s njima surađujemo godinama i imamo samo pozitivna iskustva. U našoj branši rokovi su često kratki i puni nepredviđenih situacija, a mi nikada nismo imali problema s isporukom. To govori dovoljno o našoj suradnji. Optimalan odnos cijene za naručene proizvode, brzina isporuke i kvaliteta gotovih udžbenika razlozi su da će se naša suradnja nastaviti i u budućnosti.

Ivo Elezović, direktor, Element d.o.o.


Pohvale, pohvale 🙂

moram naglasiti da i kod kompliciranih i složenih materijala (posebno POS proizvoda) kod suradnika iz Kerschoffset-a nismo naišli na probleme. Materijali su bili uredno isporučeni, u roku i vrhunske kvalitete. Ukoliko su bile potrebne dodatne konzultacije ili savjet vezano uz tehnički aspekt materijala dobili smo sve potrebne informacije za uspješno realiziranje projekta. Naša suradnja se nastavlja i veselimo se budućim projektima.

Iva Peretić, Contract Manager/Buyer – Commerce, HEINEKEN HRVATSKA d.o.o.


Dugogodišnja suradnja s tiskarom Kerschoffset rezultirala je s mnoštvom interesantnih projekata. Uvijek volim naglasiti da tiskara njeguje partnerski odnos s našom tvrtkom koji rezultira tehničkom potporom za složene projekte te vrlo urednim izvršavanjem obaveza. Kvaliteta tiska je neupitna, te kada tome dodate brze rokove isporuke i primjerene cijene, imate partnera u tiskarskoj industriji što je za našu tvrtku izuzetno bitno.

Tomislav Fiolić, direktor općih poslova, Generali Osiguranje d.d.


Suradnja s Kerschoffsetom traje već više godina. Isporuke naših materijala u skladu su s profesionalnim stručnim standardima, brze i u dogovorenim rokovima. Kvaliteta tiska je na nivou, svakako suradnici za preporučiti.

Miran Krištof, direktor nabave, DZS ZALOŽNIŠTVO IN TRGOVINA D.D.


S tiskarom Kerschoffset surađujem više od 10 godina konstantno i na različitim poslovima, od velikih projekata za Profil Klett pa do manjih, ali zahtjevnih, kao za Muzej Like Gospić.

Neovisno o kojem je riječ, Kerschofset pristupa poslu jednako profesionalno i odgovorno.

Od prvog kontakta s upitom do isporuke, možete se pouzdati da se kolege u Kerschoffsetu brinu i paze da sve bude točno kako je dogovoreno, kvalitetno i u roku.

Moj je dojam da je kvalitetan proizvod prioritet pa se zbog toga možete pouzdati da će posao biti detaljno dogovoren, priprema pažljivo pregledana, da je tisak kvalitetan i na kvalitetnim materijalima kao i dorada koja je nevezano za kompliciranost, uvijek pažljivo i uredno odrađena.

Preporučila bih (i jesam 😊) tiskaru Kerschoffset uvijek i bez zadrške.

Ivana Pavičić, voditeljica Službe grafičke pripreme, PROFIL KLETT d.o.o.


“Kvaliteta nautičkog magazina Burza Nautike ovisi o timu profesionalaca koji ju stvara, a za tiskaru Kercshoffset mogu reći da je vrijedan član našeg tima. Kvaliteta tiska, brzina isporuke i fleksibilnost kada je to potrebno, samo su neke od njihovih odlika. I zato kada nas čitatelji, oglašivači i suradnici pitaju tko vas tiska, sa zadovoljstvom možemo reći tiskara Kerschoffset.”

Jelena Cvitanić Herak  – direktorica/vlasnica, Lantina d.o.o.

KONTAKT
Kerschoffset d.o.o.
Ježdovečka 112, 10250 Zagreb, Hrvatska
tel: +385 1 6560 222; fax: +385 1 6560 223; kerschoffset@kerschoffset.hr

Copyright © Kerschoffset. Sva prava pridržana.