Offset tisak naša je specijalnost

Tiskara Kerschoffset već niz godina jedan je od lidera kvalitete kada je u pitanju tisak knjiga, tisak brošura, tisak kutija i ostalih tiskarskih proizvoda.
Kontinuirano ulaganje tiskare prije svega u ljudske potencijale, ali i u najmodernije strojeve, opremu i tehnologiju tiska pokazalo se kao najbolji recept za uspjeh. Naš proizvodni proces uključuje pripremu za tisak, pogon za tisak, kartonažu i proces dorade tiskanih proizvoda.

Na svim poljima tiska nudimo najkvalitetniju uslugu što potvrđuju brojni klijenti i partneri. Tiskara Kerschoffset nametnula se kao isporučitelj usluga najkvalitetnijeg tiska na višebojnim offsetnim strojevima, UV i VD lakiranja otisaka (za postizanje efekta ili zaštite) te vrhunskog tiska knjiga, brošura, prospekata, kataloga, kutija i ostalih tiskarskih proizvoda u Hrvatskoj i regiji.

Tiskara je zbog izuzetno kvalitetnog kadra i stručnjaka u timu, suvremene opreme, dugogodišnjeg iskustva i uhodanih procesa tiska u mogućnosti garantirati ne samo kvalitetu već i kratke rokove izrade i isporuke materijala. Tisak offset tehnologijom je naša specijalnost te smo stalnom modernizacijom proizvodnje u mogućnosti osigurati još bolji tisak i brže doradne procese.

Tisak knjiga

Tisak knjiga jedna je od najčešće traženih usluga u našoj tiskari. Nudimo Vam najkvalitetniji tisak knjiga, tisak udžbenika, monografija i drugih publikacija u više izvedbi. Možete odabrati tisak publikacije s mekim uvezom toplim ili PUR ljepilom, mekim uvezom šivanjem ili tisak publikacije s tvrdim uvezom. Ukoliko se odlučite za bilo koju izvedbu budite sigurni da Vam možemo garantirati vrhunski otisnuti proizvod, najkvalitetniju uslugu i kompletnu stručnu pomoć za sva Vaša pitanja uz prihvatljive cijene.

Tisak brošura

Tisak brošura, kataloga i prospekata s običnim klamanim uvezom ili klamanim uvezom s omega klamerima samo su dio naše bogate ponude raznolikih tiskarskih proizvoda. Tu su i tisak deplijana, savijenih prospekata, knjižica, auto karata i svih ostalih promotivnih tiskanih materijala. Kontaktirajte nas i u tiskari Kerschoffset potražite najbolji i najbrži tisak svih vrsta tiskarskih presavijenih, i/ili klamanih proizvoda.

Tisak kutija i ambalažnih proizvoda

Kod tiska ambalažnih proizvoda kvaliteta samog tiska nužna je za profesionalan dojam prezentacije vašeg proizvoda. Nudimo Vam najkvalitetniji tisak kutija, uz vašu štancu ili štancu razvijenu od strane našeg tima. Na modernim strojevima u mogućnosti smo u kratkom vremenu proizvesti i najsloženije kutije ili ambalažne proizvode ili POS materijale izrađene od kartona ili papira.

Tisak rokovnika i kalendara

Tisak rokovnika i kalendara s ili bez spiralnog uveza brzo i kvalitetno izrađujemo u željenim količinama i nakladama. Obratite nam se i ukoliko trebate tisak mapa, wobblera, promotivnih vrećica ili drugih uredskih materijala za Vaše poslovanje. Ukoliko tražite najboljeg partnera za tisak i personalizaciju materijala s logotipom Vaše tvrtke ili za tisak uredske opreme tu smo za Vas.

Tisak naljepnica i strugalica

Tisak naljepnica i strugalica postaju sve traženiji proizvodi za tiskanje. Kako bi osigurali što raznovrsniju ponudu i mogli odgovoriti na sve zahtjeve suvremenog tržišta proširili smo našu ponudu tiska i na otisak materijala koji ne spadaju u klasične tiskovne materijale. Naša tiskara može Vam ponuditi najbolji tisak naljepnica i etiketa na arku pravilnih i nepravilnih oblika, tisak strugalica i srećki te sličnih materijala. Slobodno nam se obratite ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica oko izvedivosti Vaše zamisli.

Tu smo za Vas.

KONTAKT
Kerschoffset d.o.o.
Ježdovečka 112, 10250 Zagreb, Hrvatska
tel: +385 1 6560 222; fax: +385 1 6560 223; kerschoffset@kerschoffset.hr

Copyright © Kerschoffset. Sva prava pridržana.