Priključi nam se i postani dio Kerschoffset tima!

Tiskara Kerschoffset vodeća je offset tiskara u regiji sa 50 godina tradicije. Kontinuirano ulaganje tiskare prije svega u ljudske potencijale ali i u najmodernije strojeve, opremu i tehnologiju tiska pokazalo se kao najbolji recept za uspjeh. Upravo je završen najnoviji ciklus investicija u vrijednosti od preko 45 mil kuna u najmodernije tiskarske i doradne strojeve koji će nam dugoročno omogućiti da budemo još kvalitetniji i efikasniji.

Želimo ojačati naš tim i nudimo siguran posao, dobra primanja i kvalitetnu radnu sredinu. Nudimo stalan i stabilan posao, kako ljudima s iskustvom tako i početnicima koje ćemo naučiti svim tajnama grafičkog zanata. Nemojte se plašiti rada u tiskari, jer tiskarstvo i dalje živi punim plućima i uvjeti rada na modernim strojevima su puno lakši nego prije nekoliko desetljeća. Radi se u klimatiziranim i ugodnim prostorima.

Naš proizvodni proces uključuje grafičku pripremu za tisak, odjel za offset tisak, proces dorade, skladište i ekspedit.

Priključi nam se i postani dio Kerschoffset tima!

Tražimo baš tebe ako si:

Grafički tehnolog - više djelatnika/ca

Opis posla

Samostalni rad na obradi radnog naloga/kalkulacijama za proizvode grafičke industrije (knjige, publikacije, katalozi, letci, posteri i sl.). Rad na nabavi grafičkih repromaterijala i usluga. Radno iskustvo kao i Grafički fakultet prednost ali nije uvjet.

Tehnologija tiska

tehnologija tiska

Priprema za tisak

priprema

Reference

reference

Copyright © 2018 Kerschoffset. Sva prava zadržana.