Primjer uspješne suradnje

Turistička zajednica Istarske županije

Promotivni materijali poput letaka, brošura, raznih kataloga, vodiča i ostali tiskani materijali vrlo su važan segment turističke promocije. Materijali moraju biti vrhunski tiskani na najkvalitetnijem papiru. Kako bi postigla najbolje rezultate promocije kvalitetno otisnutim materijalima TZ Istarske županije, već niza godina, tiska povjerava našoj offset tiskari. Promo materijali tiskaju se u nakladama od 2.000 do 100.000 primjeraka uz finalnu doradu, a najčešće su mekanog ili klamanog uveza.

Valamar

Valamar, vodeći hrvatski hotelijer povjerio nam tisak svih njihovih materija. U sklopu zajedničke suradnje za Valamar tiskamo materijale za poslovnu prezentaciju i komunikaciju poput vizitki, memoranduma i blokovske robe. U sklopu promotivnih materijala tiskamo brošure, letke i kataloge mekanog i klamanog uveza. Posebnim postupkom tiskamo privjesnice i luksuzne cjenike. Ovisno o potrebama za Valamar tiskamo proizvode od malih do velikih naklada, a zahvaljujući kvaliteti izvedbe finalnog proizvoda i poštivanje rokova, klijent nam stalno povjerava nove poslove tiska.

Imago reklamna agencija

Kerschoffset i Imago dug niz godina uspješno surađuju na tisku svih vrsta promidžbenih materijala i proizvoda namijenjenih promociji. Opseg tiskarskih zadataka obuhvaća tiskanje plakata, letaka, privjesnica, stolnih šatora, naljepnica, podmetača za čaše, wobblere i slično. Vrlo često, zbog postizanja dodatnog promidžbenog efekta, otisnuti proizvodi se dodatno dorađuju plastificiranjem, štancanjem i ručno se obrađuju. Kvalitetno i efektno otisnut promidžbeni materijal temelj je uspješne promocije.

Pliva

Pliva je vodeća farmaceutska tvrtka u regiji i svoje potrebe za tiskanim materijalima ostvaruje u našoj offset tiskari. Razlog je tome nivo usluge i kvaliteta koju stalno pružamo. Za potrebe Plive redovito tiskamo sve vrste letke, mape, spiralno uvezene blokove, stolne šatorčiće, NCR blokove i ostale tiskane proizvode. Također s Plivom surađujemo u izdavačkoj djelatnosti pri tisku njihovih stručnih časopisa “Medicus” i “Alergije”.

Hrvatski telekom

Potrebe Hrvatskog telekoma za tiskanim proizvodima su velike. Zato su odabrali našu tiskaru za tisak letaka, plakata, wobblera, naljepnica i velikog broja brošura za njihove različite proizvode i namjene. Kako bi osigurao vrhunsku kvalitetu tiskanog materijala Hrvatski telekom odabrao je Kerschoffset jer možemo pružiti beskompromisnu kvalitetu krajnjeg proizvoda i mogućnost da se cjelokupni proces tiska i dorade može obaviti na jednom mjestu. Zahvaljujući fleksibilnosti u našem proizvodnom procesu za Hrvatski telekom tiskamo naklade od par stotina primjeraka do više stotina tisuća primjeraka u zadanim rokovima.

Tehnologija tiska

tehnologija tiska

Priprema za tisak

priprema

Reference

reference

Copyright © 2019 Kerschoffset. Sva prava zadržana.