Kerschoffset: 45 godina uz vaše ideje

Povijest tiskare

1969. godine, Zvonko i Marija Kerš osnivaju tiskaru Kerschoffset, nastavljajući obiteljsku tradiciju još iz davne 1930. godine. Dugogodišnja tradicija tako je postala temelj uspjeha Kerschoffset tvrtke. Ulažući neprestano u tehnologiju tiska kao i u ljudski potencijal, ona danas broji 150 zaposlenika. Stručni tim Kerschoffseta na čelu s direktorom Danijelom Keršom konstantno usavršava i upotpunjuje proizvodni proces tvrtke.

Misija i vizija

Pouzdanost nas čini jačima. Brzina nam osigurava prednost pred konkurencijom, a kvaliteta nas održava daleko iznad površine. Cijena i kapacitetske mogućnosti dva su kriterija koja nam omogućuju da se i dalje razvijamo i briljiramo na putu koji smo si zacrtali. Ono što ostaje je otisak koji obećava pouzdanost i garantira odanost.

Organizacija

Organizacija proizvodnje je naša žila kucavica. Ona je temelj sistema kojeg konstantno nadograđujemo. Poboljšavajući organizaciju, unapređujemo vlastito poslovanje, jer kvalitetna raspodjela vremena i resursa za rezultat ima kvalitetniju produktivnost.

Tehnologija tiska

tehnologija tiska

Priprema za tisak

priprema

Reference

reference

Copyright © 2019 Kerschoffset. Sva prava zadržana.