Usluge tiska

Tiskara Kerschoffset već dugi niz godina jedan je od lidera za kvalitetu kada je u pitanju offset tisak knjiga, kataloga, letaka i ostalih tiskarskih proizvoda.

Kontinuirano ulaganje tiskare prije svega u ljudske potencijale ali i u najmodernije strojeve, opremu i tehnologiju tiska pokazalo se kao najbolji recept za uspjeh.

Naš proizvodni proces uključuje pripremu za tisak, offset tisak, kartonažu i proces dorade.

U svim poljima nudimo najkvalitetniju uslugu što potvrđuju brojni klijenti i partneri. Tiskara Kerschoffset se nametnula kao isporučitelji usluga najkvalitetnijeg offsetnog tiska na višebojnim offsetnim strojevima, UV i VD lakiranja otisaka (za postizanje efekta ili zaštite) te vrhunskog tiska knjiga, brošura i letaka u Zagrebu.

Tiskara je zbog različitog kadra stručnjaka u timu, suvremene opreme, dugogodišnjeg iskustva i uhodanih procesa tiska u mogućnosti garantirati ne samo kvalitetu već i kratke rokove izrade i isporuke materijala. Offset tisak naša je specijalnost te smo izgradnjom nove tiskare u mogućnosti osigurati još bolji tisak i bržu doradu.

Sto radimo Leci

Tisak letaka, plakata, memoranduma i vizitki

Tisak letaka, tisak plakata, tisak memoranduma i tisak vizitki najčešće su tražene usluge u svakoj tiskari. Kada se radi o promociji ili predstavljanju Vaše tvrtke ili usluga stojimo Vam na raspolaganju za sve vrste tiska promotivnih materijala. Nudimo Vam tisak raznolikih tiskarskih proizvoda u više različitih formata i dimenzija. Za svaki tisak memoranduma, vizitki, tisak plakata, letaka ili bilo kojih drugih materijala obratite nam se s povjerenjem jer vam garantiramo brzu i kvalitetnu uslugu po prihvatljivim cijenama.

Sto radimo Katalozi

Tisak kataloga, brošura i prospekata

Tisak kataloga, tisak brošura, tisak prospekata s običnim klamanim uvezom ili klamanim uvezom s omega klamerima samo su dio naše bogate ponude raznolikih tiskarskih proizvoda. Tu su i tisak deplijana, savijenih prospekata, knjižica, auto karata i svih ostalih promotivnih materijala. U tiskari Kerschoffset potražite najbolji i najbrži tisak svih vrsta tiskarskih presavijenih proizvoda.

Sto radimo Knjige

Tisak časopisa i knjiga

Za tisak časopisa ili tisak knjiga kvaliteta samog tiska nužna je za profesionalan dojam o Vašoj publikaciji. Nudimo Vam najkvalitetniji tisak časopisa, udžbenika, tisak knjiga, monografija i drugih publikacija u više izvedbi. Možete odabrati tisak publikacije s mekim uvezom toplim ili PUR ljepilom, mekim uvezom šivanjem ili tisak tvrdog uveza. Za bilo koju izvedbu se odlučite budite sigurni da Vam možemo garantirati vrhunski otisnuti proizvod, najkvalitetniju uslugu i svoju stručnu pomoć za sva Vaša pitanja.

Tisak rokovnika, kalendara, koverti i blokova

Tisak rokovnika, kalendara, koverti i blokova sa ili bez spiralnog uveza brzo i kvalitetno izrađujemo u željenim količinama i nakladama. Obratite nam se i ukoliko trebate tisak mapa, NCR blokova s podlogom, kutija, wobblera, promotivnih vrećica ili drugih uredskih materijala za Vaše poslovanje. Ukoliko tražite najboljeg partnera za tisak i personalizaciju materijala s logotipom Vaše tvrtke ili za tisak uredske opreme tu smo za Vas.

Tisak naljepnica i strugalica

Tisak naljepnica i strugalica postaju sve traženiji proizvodi za tiskanje. Kako bi osigurali što raznovrsniju ponudu i mogli odgovoriti na sve zahtjeve suvremenog tržišta proširili smo našu ponudu tiska i na otisak materijala koji ne spadaju u klasične tiskovne materijale. Naša tiskara može Vam ponuditi najbolji tisak naljepnica i etiketa pravilnih i nepravilnih oblika, tisak strugalica i srećki te sličnih materijala. Slobodno nam se obratite ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica oko izvedivosti Vaše zamisli. Tu smo za Vas.

Tehnologija tiska

tehnologija tiska

Priprema za tisak

priprema

Reference

reference

Copyright © 2019 Kerschoffset. Sva prava zadržana.