Poslovni kalendari 2017

Rado biste otisnuli vlastiti kalendar, ali za to jednostavno nemate vremena? Izaberite neko od naših gotovih rješenja poslovnih kalendara i brendirajte samo zaglavlje. 

Poslovni trodijelni kalendar - 12 listova

Trodijelni kalendar od 12 listova, poslovni je kalendar koji se svojom cijenom i kvalitetom najčešće nameće kao prvi izbor svakog klijenta.
Kalendar na svakom listu nudi pregled 3 mjeseca - prethodnog, aktualnog i narednog. Spiralno uvezen i otisnut u tehnici dvobojnog tiska sa dvije opcije pokazivača datuma, ovaj kalendar je pravi izbor za sve vas koji ste skloniji ležernijim rješenjima.

KO Kalendar 2017. jednolisni Simulacija

Cjenik tiska trodjelnih kalendara

Poslovni trodijelni kalendar - 3 bloka

Ukoliko pak volite dinamiku i uživate u trganju listova, oduševit će vas naš trodjelni kalendar s tri bloka kalendarija.
Kalendar nudi simultani tromjesečni pregled pri čemu je svaki ljepljeni blok predstavljen sa 12 mjeseci. Otisnut u tehnici dvobojnog tiska sa dvije opcije pokazivača datuma i lijepljenim uvezom, ovaj vam kalendar omogućuje da trgate listove tijekom cijele godine :)

KO Kalendar 2017. trolisni Simulacija

Cjenik tiska trodjelnih kalendara

Poslovni četverodijelni kalendar

Početak je siječnja, a vi ste već u ožujku? Za sve vas čiji posao zahtjeva sustavno planiranje, nudimo poslovni četverodijelni kalendar.
Sastoji se od dva spiralno uvezana bloka pri čemu je svaki blok zastupljen pregledom dva uzastopna mjeseca. Dvostruki spiralni uvez, kvalitetan dvobojni tisak kalendarija te dvije opcije pokazivača datuma pravi su izbor za sve one koji preferiraju istovremeni pregled 4 mjeseca!

Listovi kalendarija su otisnuti na kvalitetnom papiru u tehnici dvobojnog tiska. Pokazivači dolaze u dvije opcije, ovisno o vašem izboru - klizni na plastičnoj podlozi iili elektrostatski.

Zaglavlja se tiskaju na 350g/m High point papiru u tehnici četverobojnog tiska. Format brendiranog zaglavlja kod trodjelnih kalendara od 12 listova i 3 bloka je 297x210 mm. Kod 12-lisnog kalendara zaglavlje se uvezuje spiralom, a kod trodjelnog iz 3 bloka lijepljenjem. Format brendiranog zaglavlja kod četverodijelnog kalendara je 330x230mm.

KO Kalendar 2017. 4 djelni Simulacija

Cjenik tiska četverodjelnog kalendara

Tehnologija tiska

tehnologija tiska

Priprema za tisak

priprema

Reference

reference

Copyright © 2020 Kerschoffset. Sva prava zadržana.