Novosti iz Hrvatske udruge poslodavaca

U Hrvatskoj udruzi poslodavaca je osnovana nova Udruga grafičara i nakladnika koja će na jednom mjestu okupiti ključne tvrtke iz grafičke i nakladničke djelatnosti u Hrvatskoj. Osnivačka sjednica održana je 17.07. u prostorijama HUP-a. 

Udruga je osnovana s ciljem kvalitetnijeg organiziranja na tržištu, zaštite prava i interesa tvrtki iz područja nakladničkog i tiskarskog poslovanja, ali i jače artikulacije interesa i problema djelatnosti pred relevantnim institucijama u Hrvatskoj i na razini EU.

Tijekom sjednice usvojen je Statut Udruge kao temeljni akt Udruge te izabrano upravljačko tijelo Udruge koje će biti u sljedećem sastavu: Franjo Beser iz Grafičara, predsjednik Udruge, Sanja Pušec Mukavec iz Radin printa, dopredsjednica, Gordan Miler iz Grafičkog zavoda Hrvatske, dopredsjednik, te članovi Izvršnog odbora Miljenko Krznar iz HON-ING-a i Danijel Kerš iz Kerschoffset Zagreb-a.

Kroz zajednički rad članova HUP-Udruge grafičara i nakladnika želi se aktivno sudjelovati u svim procesima kreiranja gospodarskih i sektorskih politika koje utječu na razvoj ovog tržišta.

Tehnologija tiska

tehnologija tiska

Priprema za tisak

priprema

Reference

reference

Copyright © 2020 Kerschoffset. Sva prava zadržana.