Upoznajte CRON i PRESTO II - nove igračke u našem tiskarskom parku

Početkom godine stigle su nam dvije nove moćne igračke - CTP linija za izradu offsetnih ploča Cron i linija za klamani uvez žicom model PRESTO II.

Cron UV CTcP sa Autoloaderom od 5 ladica i 3-smjernim Punch mostom

Početkom godine uspješno smo instalirali i pustili u pogon novu liniju za izradu offsetnih ploča Cron UV CTcP sa Autoloaderom od 5 ladica i 3-smjernim Punch mostom koja je linijski spojena sa Egrafovom razvijačicom.

Uz vrlo jednostavnu i učinkovitu instalaciju te kalibraciju ploča na svim strojevima prema FOGRA standardu, Cronova CTP linija veliki je iskorak u kapacitetu i kvaliteti pripreme offsetnih ploča za 5-bojni B1 KBA, 8-bojni B1 KBA i 4-bojni B3 RYOBI u ovkviru našeg tiskarskog parka. Kapaciteta osvjetljavanja do 40 B1 ploča/sat više je nego dovoljna za opsluživanje potreba proizvodnje koja se dodatno može povećati i sa dosadašnjim SCREEN termalnim CTP-om.

Prednosti nove CRON linije

  • jednostavna manipulacija CTP-om putem softvera
  • nadogradnja svih poboljšanja sa novim softverskim verzijama
  • jednostavnost promjene rezolucija prilikom osvjetljavanja manje zahtjevnih poslova (npr. tisak crna/crna) što dodatno povećava i ubrzava osvjetljavanje B1 ploče
  • jednostavna manipulacija strojem pri čemu manje eventualne zastoje i podešavanja može odraditi i sam operater

Pancer PRESTO II

Početkom veljače pustili smo u pogon i novu liniju za klamani uvez žicom, model PRESTO II renomiranog Švicarskog proizvođača Muller Martini.

PRESTO II je zamijenio dosadašnju liniju za klamani uvez HOHNER TYP HSB 8000 koja ponosno ide u mirovinu. Nadamo se da će novi nasljednik unaprijediti proizvodnju i premašiti predhodnika svojim poboljšanim performansama jer glasi za vodeći stroj na tržištu u rangu srednjih naklada. Istiće se u brzim pripremama između poslova sa visokom razinom automatizacije i brzinama do 9000 kom/sat.

Prednosti pancera PRESTO II:

  • jednostavno upravljanje putem kontrolnog touch panela sa opcijama memorije poslova koje uvelike ubrzavaju vrijeme pripreme i smanjuju proizvodni otpad
  • 6 stanica za umetanje araka + dvije za ručno nabacivanje omogućuju izradu velikog asortimana proizvoda
  • siguran rad bez zastoja tijekom izrade proizvoda

Naš park ćemo uskoro upotpuniti i dvjema novim falc mašinama i još jednom novom 8-bojkom!

Tehnologija tiska

tehnologija tiska

Priprema za tisak

priprema

Reference

reference

Copyright © 2020 Kerschoffset. Sva prava zadržana.