Tražite posao preko ljeta?

Student ste ili učenik i tražite posao preko ljeta? Nudimo Vam mogućnost zaposlenja preko ljetnih praznika putem studenskih ili učeničkih ugovora. Zaradite za more, koncerte i izlaske - na vama je samo da se javite na mail: kerschoffset@kerschoffset.hr

Čekamo Vas!

Izdali smo prvo izdanje stripa "Kiki i duhovi iz podruma"!

Ukoliko ste zainteresirani da dobijete kopiju neponovljive priče o hrabrom Kikiju i o tome zašto je tiskana riječ važna, molimo da se obratite sa svojim podacima na mail mihaela.barkovic@kerschoffset.hr

Strip vam šaljem poštom ili ga možete podići osobno na recepciji tiskare.

Uživajte u pustolovinama Kikija i javite nam što mislite o stripu :) na Mihaelin mail ili na našu FB stranicu....

Ti si grafički tehnolog? Posao te čeka!

Tražimo Grafičkog tehnologa / kalkulanta (m/ž) koji bi poboljšao naš tim.

Opis tvog posla bio bi:

  • samostalni rad na obradi radnog naloga/kalkulacijama za proizvode grafičke industrije (knjige, publikacije, katalozi, letci, posteri i sl.).

Dobili smo i blizance!!!

Sve smo noviji i bolji – u dio našeg strojnog parka došli su i „blizanci“ – dva nova kombinirana stroja za savijanje araka Horizon AFC – 746F.

Priključi nam se i postani dio Kerschoffset tima!

Tiskara Kerschoffset vodeća je offset tiskara u regiji sa 50 godina tradicije. Kontinuirano ulaganje tiskare prije svega u ljudske potencijale ali i u najmodernije strojeve, opremu i tehnologiju tiska pokazalo se kao najbolji recept za uspjeh. Upravo je završen najnoviji ciklus investicija u vrijednosti od preko 45 mil kuna u najmodernije tiskarske i doradne strojeve koji će nam dugoročno omogućiti da budemo još kvalitetniji i efikasniji.

Uživali smo na našem Eventu!

Da se pohvalimo - u utorak 05.06. u dvorani 3 Kaptol Boutique Cinema s početkom točno u 16h započeo je naš event pod nazivom “Ima li svjetla na kraju tunela? Kerschoffset tvrdi – ulaganje u opremu je ulaganje u budućnost”

Tehnologija tiska

tehnologija tiska

Priprema za tisak

priprema

Reference

reference

Copyright © 2018 Kerschoffset. Sva prava zadržana.