Mi radimo i dalje...

Kao i mnoge druge i našu tvrtku, nakon početka krize uzrokovane virusom COVID-19, zahvatio je val pitanja naših klijenata: Da li radite? Imate li materijala za tisak? Možete li nam isporučiti naše brošure na vrijeme?

Priključi nam se i postani dio našeg tima!

Želimo ojačati naš tim i nudimo siguran posao, dobra primanja i kvalitetnu radnu sredinu. Nudimo stalan i stabilan posao, kako ljudima s iskustvom tako i početnicima koje ćemo naučiti svim tajnama grafičkog zanata.

Ako si zainteresiran/a za posao i želiš raditi na najmodernijim grafičkim strojevima, imati stimulativne prihode i ugodno radno okruženje:

Pogledaj trenutno otvorena radna mjesta

Tražite posao preko ljeta?

Student ste ili učenik i tražite posao preko ljeta? Nudimo Vam mogućnost zaposlenja preko ljetnih praznika putem studenskih ili učeničkih ugovora. Zaradite za more, koncerte i izlaske - na vama je samo da se javite na mail: kerschoffset@kerschoffset.hr

Čekamo Vas!

Ušli smo u osminu finala!

Naša momčad i dalje se uspješno natječe na Kutiji šibica, nakon drugog kola 15-og prosinca i pobjede nad pločanskom ekipom MNK Travari, jučer su naši momci kreirali jedno od većih iznenađenja Kutije i eliminirali četvrtog nositelja, ekipu BIG BANG CAMMEO TEAM!

Što se sve značajno dogodilo daleke 1969 godine?

  • U Houstonu, Texas, izvršena je prva operacija ugrađivanja umjetnog srca u ljudski organizam.

  • Pelé je postigao svoj 1000. gol na nogometnoj utakmici protiv tima "Vasco de Gama" na Marakani u Riu...

  • Američki astronaut Neil Armstrong postao je prvi čovjek koji je stupio na Mjesec. Stao je svojom lijevom čizmom na površinu Mjeseca u 2:56:15 UTC

  • Zvonko i Marija Kerš osnivaju tiskaru Kerschoffset, nastavljajući obiteljsku tradiciju još iz davne 1930. godine.


Držeći se i danas osnovnih načela utemeljenih davne 1969. godine

"Pouzdanost nas čini jačima. Brzina nam osigurava prednost pred konkurencijom, a kvaliteta nas održava daleko iznad površine. Cijena i kapacitetske mogućnosti dva su kriterija koja nam omogućuju da se i dalje razvijamo na putu koji smo si zacrtali. Ono što ostaje je otisak koji obećava pouzdanost i garantira odanost."

tu smo za vas...

I tiskamo u boji već 50 godina.

Tehnologija tiska

tehnologija tiska

Priprema za tisak

priprema

Reference

reference

Copyright © 2020 Kerschoffset. Sva prava zadržana.