Ti si grafički tehnolog? Posao te čeka!

Tražimo Grafičkog tehnologa / kalkulanta (m/ž) koji bi poboljšao naš tim.

Opis tvog posla bio bi:

  • samostalni rad na obradi radnog naloga/kalkulacijama za proizvode grafičke industrije (knjige, publikacije, katalozi, letci, posteri i sl.).

Dobili smo i blizance!!!

Sve smo noviji i bolji – u dio našeg strojnog parka došli su i „blizanci“ – dva nova kombinirana stroja za savijanje araka Horizon AFC – 746F.

Petarda je pala!

SUPERSPORT KLADIONICA  - IQ BAR & KERCHOFFSET
0 : 5

I ove godine na popularnoj nogometnom turniru "Kutija šibica" sudjeluje nova, pomlađena nogometna momčad IQ bar&Kerschoffset.

Stigao je novi - najbolji KBA 105PRO-5+L!

Ponovili smo se... ne u smislu ponavljanja već nabave trenutačno najboljeg tiskarskog stroja u klasi, novog KBA 105 PRO-5+L FAPC. Stroj ima vrhunske performanse i pomoći će nam da budemo još bolji, kvalitetniji i brži u isporukama.

Pridružite se našem timu!

Kao vodeća tiskara u segmentu offset tiska ove smo godine pokrenuli jednu od najvećih investicija u grafičkoj industriji u Hrvatskoj u zadnjih 
10-ak godina. Investicija je modernizirala radne procese, podigla kapacitet tiska i povećala opseg poslovanja. Upravo zato trebamo nove djelatnike, djelatnike  koji će s nama etablirati tiskaru kao vodeću u Hrvatskoj i regiji.

Okrenite i vi novu ploču u Novoj godini!

Dragi naši poslovni partneri i prijatelji, nadamo se da smo vas, i ove godine razveselili sa originalnim novogodišnjim poklonima. Jedan od njih, i zasigurno najzanimljiviji, je zidni kalendar u obliku gramofona sa vinilnim pločama.

Tehnologija tiska

tehnologija tiska

Priprema za tisak

priprema

Reference

reference

Copyright © 2018 Kerschoffset. Sva prava zadržana.