• Do kompletne naklade u samo 48 sati!

    Više

  • Kako tisakom?

    Više

Pridružite se našem timu!

Tražimo POMOĆNOG RADNIKA/RADNICU NA STROJU, više djelatnika na neodređeno vrijeme.
Mjesto rada Lučko, u 3 smjene, puno radno vrijeme. Radno iskustvo nije potrebno.
Opis posla: priprema za tisak, priprema paleta i ploča te pomoćni poslovi oko tiskarskog stroja.
Obavezan je probni rad. Molimo vas da svoje zamolbe šaljete na mail: posao@kerschoffset.hr ili adresu: Kerschoffset Zagreb d.o.o., Ježdovečka 112, 10250 Zagreb

Dobili smo još jedan certifikat!

Kerschoffset Zagreb d.o.o. nositelj je  certifikata ISO 12647-2 ili popularno FOGRA uključujući PSO (Proces Standard Offset)

Na temelju ISO 12647-2 standarda, razvijen je sustav certifikata za davatelje usluga  tiska, provjeru sustava i usluga probnih otisaka poznat kao FOGRAcert.  ISO 12647-2 obuhvaća manipulaciju podacima, definiranje nanosa boje, izradu probnog otiska, provjeru i certifikaciju svih postupaka, izradu ploča, kontrolu  nanosa boja u tisku, kontrolu otisnute naklade i ostale potrebne radnje.

Okrenite i vi novu ploču u Novoj godini!

Dragi naši poslovni partneri i prijatelji, nadamo se da smo vas, i ove godine razveselili sa originalnim novogodišnjim poklonima. Jedan od njih, i zasigurno najzanimljiviji, je zidni kalendar u obliku gramofona sa vinilnim pločama.

Poslovni kalendari 2017

Rado biste otisnuli vlastiti kalendar, ali za to jednostavno nemate vremena? Izaberite neko od naših gotovih rješenja poslovnih kalendara i brendirajte samo zaglavlje. 

Gotovo je prvo polugodište

Zahvaljujući dobivenim sredstvima na natječaju za dodjelu bespovratnih sredstava “Obrazovanje za poduzetništvo i obrt” dobili smo priliku da kroz niz edukacijskih programa ojačamo naš tim!

Tehnologija tiska

tehnologija tiska

Priprema za tisak

priprema

Reference

reference

Copyright © 2017 Kerschoffset. Sva prava zadržana.