• Do kompletne naklade u samo 48 sati!

    Više

  • Kako tisakom?

    Više

Petarda je pala!

SUPERSPORT KLADIONICA  - IQ BAR & KERCHOFFSET
   

0 : 5

I ove godine na popularnoj nogometnom turniru "Kutija šibica" sudjeluje nova, pomlađena nogometna momčad IQ bar&Kerschoffset.

Popularna Kutija već godinama je najpopularniji turnir u malom nogometu u Zagrebu a vjerojatno i u Hrvatskoj. Momčad IQ bar&Kerschoffset je pobjedom od 5:0 ušla u 1/8 finala i večeras igra odlučujući susret za prolaz dalje…

Držimo palčeve…

Sve informacije na http://www.kutija-sibica.hr/

STIGAO JE NOVI - NAJBOLJI KBA 105PRO-5+L!

Ponovili smo se...
ne u smislu ponavljanja već nabave trenutačno najboljeg tiskarskog stroja u klasi, novog KBA 105 PRO-5+L FAPC.

Stroj ima vrhunske performanse i pomoći će nam da budemo još bolji, kvalitetniji i brži u isporukama.

Pridružite se našem timu!

Kao vodeća tiskara u segmentu offset tiska ove smo godine pokrenuli jednu od najvećih investicija u grafičkoj industriji u Hrvatskoj u zadnjih 
10-ak godina. Investicija je modernizirala radne procese, podigla kapacitet tiska i povećala opseg poslovanja. Upravo zato trebamo nove djelatnike, djelatnike  koji će s nama etablirati tiskaru kao vodeću u Hrvatskoj i regiji.

Dobili smo još jedan certifikat!

Kerschoffset Zagreb d.o.o. nositelj je  certifikata ISO 12647-2 ili popularno FOGRA uključujući PSO (Proces Standard Offset)

Na temelju ISO 12647-2 standarda, razvijen je sustav certifikata za davatelje usluga  tiska, provjeru sustava i usluga probnih otisaka poznat kao FOGRAcert.  ISO 12647-2 obuhvaća manipulaciju podacima, definiranje nanosa boje, izradu probnog otiska, provjeru i certifikaciju svih postupaka, izradu ploča, kontrolu  nanosa boja u tisku, kontrolu otisnute naklade i ostale potrebne radnje.

Okrenite i vi novu ploču u Novoj godini!

Dragi naši poslovni partneri i prijatelji, nadamo se da smo vas, i ove godine razveselili sa originalnim novogodišnjim poklonima. Jedan od njih, i zasigurno najzanimljiviji, je zidni kalendar u obliku gramofona sa vinilnim pločama.

Poslovni kalendari 2017

Rado biste otisnuli vlastiti kalendar, ali za to jednostavno nemate vremena? Izaberite neko od naših gotovih rješenja poslovnih kalendara i brendirajte samo zaglavlje. 

Tehnologija tiska

tehnologija tiska

Priprema za tisak

priprema

Reference

reference

Copyright © 2018 Kerschoffset. Sva prava zadržana.